Inte lätt o fixa en sajt!

januari 10, 2019 Av av admin

Om man är gammal o trög som jag. Det är teman hit o dit, plugin upp o ner, inloggningar här o där. Jo, så är det ju det här med att uppenbarligen måste publicera sajten innan man kan använda de inköpta verktygen som jag tänkt att modifiera sajten med före publicering. Moment 22 tänker jag men förmodligen är det bara jag som inte fattar hur man egentligen ska göra.

Det är ju så att det inte finns någon färdig mall som ser ut som jag vill ha min sida. Det finns tusentals bloggar och business-templates att välja på. Men att hitta en som lämpar sej för en porslinssamling verkar omöjligt. Sedan är kanske jag för ivrig att komma igång så jag hinner inte läsa allt det finstilta. Skaffade pro-versionen av PhotoGallery och tänkte att det här blir riktigt bra. Nää, inte riktigt bra, då jag installerade så passade jag på att välja ett av 10Webs gratissidor som medförde att jag tydligen måste gå genom deras sida för att konfigurera min sida. Antagligen är det bara jag som inte förstår… Och jag vill ju ha Pro PhotoGallery! Törs jag installera det igen? Nu har jag köpt en sida från HeadTheme som ska gå att ändra på, vi får se.

Det tråkiga med situationen är att ni inte alls får se några bilder på gamla tallrikar så som det var tänkt. Jag ska jobba på det men vet inte när det kan vara klart för tittning Tror väl att det ska gå att lämna kommentarer så om någon kan tipsa mej om hur jag kan göra färdigt sida offline och sedan när jag fyllt den med rätt innehåll publicera.