Och de nominerade är….för få.

Och de nominerade är….för få.

mars 15, 2020 1 av admin

Tycker att vi hittills fått in riktigt bra namnförslag till de två odöpta antika Gustavsbergs bårddekorer, men för att namnen i framtiden ska få allmän acceptans så krävs det nog fler nomineringar inför omröstningen. Tänker att minst tio namnförslag vardera behövs innan vi kan gå vidare till omröstning. Ni kan ge era förslag i kommentarerna i detta inlägg eller i det ursprungliga inlägget där ni också ser villkoren: https://svensktporslin.se/2020/02/22/anonyma-gustavsbergs-dekorer-behover-er-hjalp-att-dopas/
Och det är roligt att läsa motiveringen till era förslag men är absolut inget krav.

Jag tror inte att de här dekorerna finns i andra färger så det kan ju vara en idé att ha med färgen i namnet… Blå blom finns ju redan så det går bort. Ni som redan gett förslag får så klart komplettera era förslag med grön eller blå om ni tycker att det skulle ge namnet en bättre klang. Vid närmare eftertanke så kanske de ändå borde vara utan prefix (Grön, Blå), det kan man istället lägga till i dagligt tal för bättre association. I register utan prefix.

Jag lägger in min och frugans förslag nu men jag hoppas att omröstningen så småningom enbart grundar sig på bästa namn, inte vem som lämnat det. Det är också anledningen till att jag inte skriver in upphovspersonen bredvid namnförslagen, jag har koll på vilka som gett vilket namn.

De nominerade hittills

Odöpt bård
Odöpt bård Nr 1
Aramantbård
Tapetbård
Salongsbård
Ridåbård
Söndagspromenad
Randbård
Namnförslag:
Namnförslag:
Namnförslag:
Namnförslag:
Odöpt bård
Odöpt bård Nr 2
Doroteabård
Ginstbård
Buskbård
Mossbård
Plymbård
Stockholm
Fjäderbård
Namnförslag:
Namnförslag:
Namnförslag:

Jag, Admin, som ensam driver sajten svensktporslin.se är en dekorsamlare och jag har inga kopplingar till företag eller organisationer. Det här är en helt privat hemsida som är tänkt att vara till nytta för både er och mej i sökande efter gamla svenska porslinsdekorer.
Jag samlar inte in eller sprider några uppgifter om er som kommenterar.
Det som jag kan se om er i WordPress admin-panel är e-postadress och IP-nummer.