Det slog mig precis…

Det slog mig precis…

mars 26, 2020 Av av admin

Det slog mig precis, att tänk om jag och de fåtal som engagerat sig i odöpta Gustavsbergs dekorer faktiskt har ett otroligt litet särintresse. Tänk om det inte blir fler som röstar än de som gett namnförslagen, jisses, vilken katastrof!
Vilka förutom samlare av gamla porslinsdekorer bryr sig om ifall man kan hitta dekorerna i register? Hur många samlare är vi i Sverige? Ett hundratal kanske? Och av dem så är det nog många som inte har något intresse av just de odöpta dekorerna. Och hur många av samlarna vet ens att vi vill få bättre ordning på samlingsnamnet Djurgårdsservisen?

Det här får mig att undra hur klokt det är att forcera fram i frågan.
Omröstningen kanske istället borde ske på en större plattform, finns ju nätomröstningssajter. Men frågan är om det skulle locka fler röstare?

Eller försöka få någon porslins eller antikgrupp på Facebook att ordna en omröstning, då skulle ju målgruppen träffas bättre. Om någon administratör från sådana grupper läser detta så får ni gärna höra av er, om det skulle vara möjligt att ordna sådan omröstning. admin(snabel-a)svensktporslin.se . Jag skulle så klart fortfarande stå för vinsten till bästa namnförslag.

Eller helt enkelt vänta till hösten med en omröstning här på svensktporslin.se? Då kanske fler hittat hit och jag skulle hinna rota mer i frågan och få ett bättre underlag.

Kommentera gärna

Kommentera gärna om du har några funderingar om detta. Kommentarerna hamnar i karantän och publiceras inte förrän Admin läst och godkänt dem, så ha tålamod.

Och ni som ännu inte uppmärksammat inlägget där ni kan nominera namnförslag till odöpta Gustavsberg dekorer och vinna antika tallrikar får här en länk: https://svensktporslin.se/2020/02/22/anonyma-gustavsbergs-dekorer-behover-er-hjalp-att-dopas/

Jag, Admin, som ensam driver sajten svensktporslin.se är en dekorsamlare och jag har inga kopplingar till företag eller organisationer. Det här är en helt privat hemsida som är tänkt att vara till nytta för både er och mej i sökande efter gamla svenska porslinsdekorer.
Jag samlar inte in eller sprider några uppgifter om er som kommenterar.
Det som jag kan se om er i WordPress admin-panel är e-postadress och IP-nummer.