Raderade omröstningstillägget

mars 30, 2020 0 av admin

Ja,jag tog bort “appen” för den verkade inte fungera som den skulle och…. jag kanske inte litar riktigt på vad den gör. Företaget som gör appen är från Ukraina och jag har inte haft så mycket besök därifrån till min sida tidigare. Jag skickade ett mejl till dem och påpekade att det fattades en variant av omröstning. Nu på ett dygn så har man från Ukraina tittat på 275 sidor men man har inte svarat på mejlet. Fattar inte hur de genom att besöka mina sidor ska se om jag har alla optioner jag betalat för? De borde ju bara kunna kolla vilken fil de skickat och se att allt inte var med där…
Tycker det är märkligt…nä, jag litar inte på dem. Så jag raderade tillägget och hoppas det inte finns några spår kvar av den på sajten.

Vi får se om jag törs prova någon annan app så småningom.