Tar en timeout

april 13, 2020 9 av admin

Behöver en paus från svensktporslin.se, har lite för mycket att stå i just nu. Tror att pausen kommer att vara över sommaren förutom att jag kanske kompletterar lite i albumen.
Känner mej lite trälig att jag drog igång omröstningskampanjen redan nu trots att det inte är tillräckligt med besökare för att det ska bli någon meningsfull omröstning, ber om ursäkt för det… Typiskt mej att dra igång saker som jag inte fullföljer. Vi får försöka göra något av det till hösten istället hoppas jag.
Ni som gett namnförslag, ni finns kvar i arkivet så om vi nån gång kommer till skott så är ni inte bortglömda.
Om ni känner er väldigt svikna så kan ni mejla mej så får vi se om jag kan göra något. Mejladressen till Admin har jag skrivit i flera inlägg, vill inte lägga ut den igen.

Hoppas ni får en fin sommar och att vi ses här igen till hösten.