God Jul

God Jul

december 24, 2020 0 av admin
Gefle Jultallrik
Gefle Jultallrik, Sveriges snyggaste.

Sveriges snyggaste jultallrik

Hösten har kommit och gått, blir lite överraskad att det redan är dags att önska God Jul till vartenda kotte.
Här har vi en väggtallrik från Gefle av tidig årsmodell som jag tycker har något speciellt, en känsla av hur man såg på julen för hundra år sedan. Vet inte om det är jugendtexten, den fina blombården eller själva vintermotivet med tomte, bock o släde som får mej att tänka gammaldags julstämning.
En perfekt kombination är det, gammaldags jul på riktigt.
Jag utser denna jultallrik till den snyggaste som gjorts på 1900-talet!

Nystart 2021 hoppas jag

Har försummat sajten länge nu…men lovar i alla fall mej själv att 2021 ska ärmarna kavlas upp. Jag har redigerat sidorna där dekorerna är listade i text och med länk, google tyckte att texten var för liten och länkarna för tätt ihop för att det ska fungera bra i mobilen. Det är faktiskt 70% av besökarna som ser sajten genom mobilen så man måste väl anpassa sej lite för dem, fast för mej med halvdan synskärpa är den lilla rutan inte tillräcklig.

Finns det nån som har snyggare jultallrik?

Synd att inte ni kan lägga in bilder i kommentarerna och kontra med era favoriter. Men länk kanske fungerar? Eller skicka ett e-mail med bild till admin@svensktporslin.se så kan jag infoga det i inlägget. Måste vara er egna bild. Länkar får inte gå till försäljningar.